«Film er best på kino» sier Film & Kino, mens Norske Kulturarrangører oppfordrer oss til å «gå mer på konsert». «Kinoreklamen ses på som en del av opplevelsen» sier CAPA. For min egen del føltes det greit å sitte i salen på en reklamefri kino med en pils i koppholderen. Musikkfilm er i hvert fall best på Sonisk!
De urgamle utgavene av The Wilhelmsens satt hjemme i hhv Torsken og Elverum, mens ungdommene tok seg av sigg-øyking, øldrikking og festival. Hva jeg likte best under årets Øyafestival? Det kan du lese om her.
Fete konserter, nydelig sjømat, verdens beste feelgood-stemning, en location andre festivaler bare kan drømme om. Kort sagt - Buktafestivalen. For sekstende gang inviteres det til rock'n'roll-fest i Tromsøs fineste omgivelser, Telegrafbukta.
Leirvaag Musikkfest arrangeres for fjerde gang denne sommeren, i de fineste omgivelser i Gryllefjord på Senja. Lars Torbjørn Stenholdt har lokalene, The Wilhelmsens sørger for bandene, og da blir det som vanlig en heidundrende rock'n'roll-fest. Dette er for mange sommerens store musikalske høydepunkt, og om du vil finne ut hva greia er så er det bare å komme utover 26.-27.juli.