Ukas album kommer fra rockens virkelige vetaraner, og et av tidenes mest legendariske band - The Rolling Stones. De startet opp opp i 1962, og slapp et av sine beste album ni år senere, "Sticky Fingers". At bandet fortsatt holder på er ulogisk, spesielt med tanke på at The Glimmer Twins er de to gjenværende originalmedlemmene, som sammen med unggutten Ron Wood fortsatt gir ut musikk.
Vi tenker børste støvet av den gamle, faste spalten "Ukas Klassiker", og starter med å poste denne som ble skrevet 18.februar 2016. Tiden flyr, og en åtte år gammel sak er nok enten glemt av gamle lesere, eller så gammel at enkelte lesere ikke var født den gang. Tom Waits sitt fjortende album, "Bone Machine", er dessuten et av tidenes beste album, og kan aldri bli nevnt ofte nok.
Songs: Ohia var et av Jason Molinas mange hjertebarn, og "Magnolia Electric Co." som kom ut 3.mars 2003 mesterverket som vil følge meg resten av livet. Ukas Klassiker er ubegripelig vakker, tøff og stilfull, og et album alle på planeten bør ha i platesamlingen sin.